چطور عسل طبیعی بخریم که سرمان کلاه نرود؟

چطور عسل طبیعی بخریم که سرمان کلاه نرود؟

خرید عسل طبیعی به طور قطع میتوان گفت که به جهت خرید کردن عسل ارگانیک از زنبوردار به صورت مستقیم مضاعف خوبتر هست از خرید کردن عسلی که پس از یک‌سری واسطه به دست ما میرسد. متاسفانه در نهایت نیز مشخص نمی باشد که چه عسلی و کلیدی چه کیفیتی به دست خریدار میرسد. البته هر شکرکی رس وجود ندارد و هر رسی نیز نشانه طبیعی بودن نیست. صحیح میباشد که همین جور عسلها را زنبور ایجاد کرده هست ولی به این معنا نمیباشد که این عسلها طبیعی هستند. در برخی موارد کمپانی هایی که عسل های تصنعی و مصنوعی و تقلبی ساخت می نمایند برای اینکه راحت خیس بتوانند محصولاتشان را بفروش برسانند، ویژگی های فرآورده خویش را بعنوان جنس طبیعی از شیوه نحوه های متفاوت پخش می کنند. از دیگر اتفاقاتی که در پروسه پاستوریزه کردن شکل می پذیرد و ممکن میباشد شما نیز زمان خرید عسل پاستوریزه آن را دیده باشید، این میباشد که عسل روشن خیس و واضح تر می شود. رنگ دارای طعم و عطر عسل طبیعی ارتباط داره به نحوی که عسل های کلیدی رنگ روشن به طور معمول طعم ملایم و عسل های حساس رنگ تیره طعم قویتری دارند. افراد غالبا عسل را برای خاصیت درمانی و یا زیبایی آن تهیه و از آن استعمال می کنند، درصورتیکه عسلی که تهیه می کنید خاصیت آن از در میان رفته باشد، علاوه بر اینکه استعمال از آن فایده ای ندارد، بلکه ممکن میباشد عوارضی نیز داشته باشد، بدین ترتیب اعتنا داشته باشید که عسل را از چه جایی می بایست تهیه و تنظیم کنید، اکثری از شما رویکرد های تشخیص عسل اصل و بدل را نمی دانید، پس نباید به هر محصولی اعتماد کنید. عمده خریداران یا مصرف کنندگان عسل بابت وجود شیرین عسلهای تقلبی موجود در بازار نگران میباشند و یکی از از دغدغههای آنها شناخت کافی به جهت خرید کردن عسل طبیعی است. بعضا از روشهایی که در بالا اشاره کردیم، روشهای معمولی به جهت تشخیص عسل طبیعی بود آزمایش دیگر همین است که مقدار آب را دارای ۲ تا ۳ قطره اسانس سرکه ادغام کرده و داخل عسل ریخته و شروع به مخلوط کردن آن بکنیم. عسل را به شکل عمودی در یک لیوان آب سرد بریزید، اگر قطرههای عسل حل نشدند و ته لیوان تهنشین شدند، عسل اورجینال است، ولی درصورتیکه عسل زمان ریختن در آب حل شود، از مطلوبیت و خلوص کمتری برخوردار است. درصورتیکه شما هم در تشخیص عسل طبیعی از تقلبی مبتلا نقص‌ شده اید، نگران نباشید. خب طبیعی می باشد که اشخاص بی آلایش قدرتمند به تشخیص عسل طبیعی از تقلبی نیسنتد. یکی از از روشهای تشخیص عسل طبیعی، شناسایی راههای تقلب کردن است. برای تشخیص عسل طبیعی از تقلبی، باید اعتنا داشت که عسل تصنعی عمده مزه شیرینی شکر می دهد تا عسل طبیعی تشخیص مزه خالص عسل. یک عدد از روشهای کاربردی برای تشخیص اصل بودن عسل، توجه به شفافیت آن است، از پشت شیشه عسل تقلبی بهراحتی میتوانید اشیاء را ملاحظه کنید درحالیکه دیدن نور و شی ها از پشت شیشهی عسل طبیعی غیرممکن است. عسل طبیعی ساکارز کمتر از 5 % دارد.

نظر شما چیست ؟