چرا باید میوه خشک بخریم؟

چرا باید میوه خشک بخریم؟

تهیه و تنظیم گرانولا و لواشک خانگی را هم می توان به قابلیتهای همین وسیله بیشتر کنید. البته می بایست نکته ها مختلفی را در این راستا رعایت کرد. از سایر کاربردهای همین دستگاه می قدرت به خشک نمودن لواشک ، گل ، سیب ، انگور و بقیه میوه ها اشاره کرد. از میوه خشک میتوان به عنوان یک میانوعده مغذی و به عنوان جایگزینی مناسب به جهت خوراکیهای مضر استعمال کرد. به عنوان نمونه ، محتوای ویتامین C هنگام خشک شدن میوه به طور قابل توجهی کمتر می یابد . درصورتیکه میخواهید وزن خویش را کمتر دهید، کالری و کربوهیدرات عمده میوههای خشک، خبر لطف برای شما محسوب نمیشود. به طور کلی همواره میزان مشخصی تنقلات حاوی میوههای خشک به همراه داشته باشید و در زمان استرس و یا این که بازدید نمودن تلویزیون اقدام به مصرف میوه خشک ژله ای آنان نکنید. میوههای خشک حاوی آهن، پتاسیم، منیزیم و روی هستند. نکته ای که بایستی در ارتباط مهم خشک کردن میوه در زیر نور افتاب بدونید این می باشد که بایستی پیاله حاوی برش های میوه رو شب ها به خانه و گوشه و کنار سر بسته بیاورید و مجدد صبح روز بعد از آن آن را در زیر نور آفتاب قرار بدید. به میوه هایی که در بیرون از منزل (در صنعت یا مغازه ها) خشک می شوند، ماده ای بنام اکسید سولفور برای تثبیت رنگ میوه اضافه می نمایند که می تواند باعث بروز آسم در اشخاص مهم به آن شود. بعد از چیدن میوه ها، درجه حرارت دستگاه رو بر روی خشک کن میوه و یا درجه حرارت 55 تا 60 مرتبه تنظیم کنید. طبق معمول میوهها قبل از خشک شدن، از یک سری تراز پردازش میگذرند تا رنگ طبیعی خویش را محافظت کنند و از رویش باکتریها خودداری شود. بهتره میوه های خشک رو به مدت 12 ساعت و یک شب تا صبح در هوای آزاد قرار بدید تا حرارت و گرمای میوه ها به طور تام از بین بره و بعد از آن این میوه ها رو داخل کاسه های درب دار بسته بندی نمایید و در گوشه و کنار خشک و خنک محافظت کنید. همین دستگاه ها به طور معمول مهم چند طبقه جداازهم هستند که اصلی فاصله روی نیز قرار می گیرند و کلیدی به کارگیری از جریان برق، گرم می شوند و کار خشک نمودن میوه ها رو طی 24 تا 48 ساعت انجام میدن. از میوه خشک میتوانید در غذاهای گوناگون به کار گیری کنید یا این که آن ها را به تنهایی بخورید. درصورتیکه احساس می کنید شیرینی و مزه طبیعی میوه سپس از خشک شدن ناچیز خواهد شد، میتوانید مقداری محلول آب و شکر صحیح نمایید و میوه ها رو داخل همین محلول قرار دیتا و آنگاه خشک کنید. طبق یک تحقیق که در ماه ژوئن سال ۲۰۱۱ انجام شد، مصرف میوههای خشک مهم کمتر وزن و مصرف مواد مغذی بیشتر رابطه دارد. وقتی که سیب به سیب خشک تبدیل شد، ارزش غذایی آن به مقدار قابلتوجهی کمتر مییابد. اینها شامل انبه ، آناناس ، قره قاط ، موز و سیب است. اهل ایران و وارداتی که هر یک از اینها شامل اشکال متنوعی میباشند. اصلی همین حالا دقت داشته باشید که یک ظرف کوچک میوه خشک بخش اعظم از میوه نو کالری دارد. اهمیت این حال، هر میوهای با مواد مغذی متمایز است؛ بنابراین مقدار مواد معدنی که از میوه خشک به دست میآورید، مهم دقت به مدل میوهای که مصرف میکنید، مختلف است. پتاسیم از مواد معدنی دوچندان ضروری در تهیه و تنظیم فشار خون تن است. به طوری که خانمهای باردار کلیدی مصرف یک‌سری دانه انجیر در روز تا مقدار متعددی به کمبود اسیدفولیک بدن خود یاری میکنند. زمانی میوه های خشک شده رو باطن کاسه های پلاستیکی یا شیشه ای قرار دادید، بهتره تا چندین روز درب ظرف رو نبندید تا رطوبت میوه ها به طور کامل از فی مابین بره. انگور خشک یا کشمش مثل آدامسهای ورزشی تجاری فعالیت مینماید و عملکرد شما را بهبود میبخشد. یکی از از مهمترین فواید میوهخشک همین می باشد که اساسی وجود از دست دادن آب، ارزش غذایی خویش را حفظ می‌کند و منبعی سرشار از فیبر، پروتئین و ویتامین میباشد و همینطور هضم آسانی دارد. تنظیم و به کار گیری از آن ها به طور کامل بر مبنا سلیقه و حیث شخصی اشخاص صورت می گیرد. علاوه بر این، نسبتاً باید جایی که در آن متاع خود را ذخیره میکنید، کمنور باشد. این فرآورده حیاتی 5 عدد سینی تفکیکشده است که برای مصارف خانگی، مناسب و کافی است. زمانی که شما همین مقاله را دوست داشتید، مایل به دیتاها بیشتری در ارتباط حساس میوه خشک لبو وب وب سایت خود باشید.

نظر شما چیست ؟