سدیم لوریل سولفات یا همان SLS چیست؟

سدیم لوریل سولفات یا همان SLS چیست؟

همین مخلوط به آب های قلیایی و مشقت بار با نمی باشد اما پایداری آن در شرایط اسیدی از سولفونات عمومی زیر خیس است. سپس الکل لوریل مهم گوگرد ادغام می گردد که آن گاه نمک، سدیم لوریل سولفات را تشکیل میدهد. از آنجایی که نور می تواند ارتفاع موج های مختلفی داشته باشد و همین نور انعکاس می یابد و پخش می شود، رنگ های متفاوتی در فضای سبز چشم می شود. سپید ترکیبی از همگی طول موج ها در طیف مرئی است. همان چیزی که در صابون ها و مواد شوینده یافت می شود تا بتوانیم صورتها یا ظروف روغنی خود را مهم آب بشوییم و مواد ناخوشایند را از فی مابین ببریم. بسیاری از کسانی که از بیماری های مخاطی دهان رنج می مارک تا حد زیادی به خاطر وجود سدیم لوریل سولفات در خمیر دندان و ترکیباتی میباشد که استعمال می کنند. این ماده اغلب در محصولات شوینده، آیتم استعمال قرار می گیرد تا تنش آب را از در بین غالب شود و از پاککنندههای سنتزی اهمیت قدرت فراوان به شمار میرود. سدیم لوریل سولفات (SLS) اکثر از پروتئینهای تراز پوست به سدیم لوریل اتر سولفات (SLES) متصل می گردد به این ترتیب SLS بسته به حساسیت فرد میتواند تحریککننده باشد و سبب ساز ایجاد واکنشهای آلرژیک میشود.در حالی که SLS / SLES می تواند سبب تحریکات پوستی شود، محصولات مراقبت از پوست شامل مواد متفاوتی هست که میتواند سبب شود پوست شما احساس خشک، گلودرد و تحریک شود. SLES، SLS و ALS سورفکتانت ها هستند که در اکثری از محصولات آرایشی برای تمیز نمودن و امولسیون خاصیت آنان به کار گیری می شود. مهم دقت به ماده فعال آن، امکان مخلوط شدن حساس آب و محتوای اندک نمک، در این زمینه ها نیز به کار گیری می شود. سدیم لوریل سولفات پودری یک ماده سورفکتانت (مواد فعال سطحی یا این که مواد مؤثر) میباشد که می تواند انواع متمایز از کاربردها داشته باشد. سدیم لوریل سولفات (Sodium Lauryl Sulfate) یا این که همان SLS یک ماده سورفکتانت (مواد فعال سطحی یا مواد مؤثر) میباشد که میتواند گونه های متفاوتی از کاربردها داشته باشد. همین به عبارتی چیزی است که در صابونها و مواد شوینده یافت میشود، بنابراین می تونیم تن یا موهای چرب خود را اصلی آب بشوییم و کثیفی آن را از در بین برود.سدیم لوریل سولفات نوعی سورفکتانت هست و اثر بخشی، ارزان بودن، فراوانی و آسانی آن به معنای به کارگیری در انواع محصولات آرایشی، پوستی و مصرفی است. سرانجام پوستی هست که نمیتواند عمل خود را به صحت انجام دهد و سبب ساز به مشکلات ذکر شده در بالا شود.اگر دچار سوزش پوست، خشکی، پوسته پوسته شدن یا بقیه حالت پوستی هستید، همت کنید از روغن گل سدیم لوریل اتر سولفات ویکی پدیا سرخ به کارگیری کنید.

نظر شما چیست ؟