بهترین وگان می خورد در نیویورک

بهترین وگان می خورد در نیویورک

[ad_1]

دلی & Sarrasin

20 کریستوفر سنت (در غرب روستا منهتن), New York City, New York,

آشپزی: فرانسه

این نوآورانه رستوران تمرکز بر روی ظروف فرانسه. این ایده در مورد بعد از مالک به فرانسه سفر کرده و کشف چگونه از آن دشوار بود برای پیدا کردن مواد غذایی گیاهی وگان به عنوان همه چیز موجود در تخم مرغ یا خامه. در دلی & Sarrasin شما پیدا کردن بسیاری از غذاهای سنتی فرانسوی با یک وگان پیچ و تاب و مانند foie gras, coq, au, vin و bourguignon گوشت گاو و همچنین کرپهای.

HanGawi

12 E 32 سنت (در Midtown East, منهتن), New York City, New York,

آشپزی: کره ای

HanGawi انتخاب محبوب برای گیاهخواران در نیویورک آن را به عنوان یک سنتی رستوران کره ای را تجربه کنند. شما خواسته می شود برای پاک کردن کفش های خود را در درب و نشستن بر روی زمین قبل از انتخاب از منو با الهام از کوه ها و رژیم غذایی باستانی کره ای ها. انتظار برای لذت بردن از وگان کوفته توفو خاک رس گلدان, لوبیا, کشک سنتی و چای. HanGawi نیز بیشتر گاه به گاه, خواهر, رستوران Franchia وگان کافه که در آن شما می توانید لذت بردن از سوشی سبزیجات و انواع ماکارونی غذاهای.

تری

چلسی: 60 W 23rd, St (در چلسی منهتن), New York City, New York,

منطقه مالی: 100 قبل از ازدواج Ln (ورودی خیابان مروارید) (در منطقه مالی)

Midtown East: 685 3rd Ave, منهتن (در E 43 سنت)

غذا: فست فود

تری یک وگان رستوران فست فود است که بسیار محبوب است که در حال حاضر وجود دارد سه مکان در سراسر نیویورک است. شما پیدا کردن ساندویچ پیچد محصولات پخته, آب و مخلوط. تری است که به خوبی شناخته شده برای یک گیاهخوار را در کلاسیک ساندویچ گوشت مانند بوفالو مرغ و بیکن و پنیر چدار در مرتع پرورش احشام.

00 + Co

65 2nd Ave (در روستای شرق منهتن), New York City, New York,

آشپزی: پیتزا

00 + شرکت باز در فوریه 2016 به عنوان یک گیاهخوار پیتزا مشترک. آلی پیتزا آماده است در یک سنتی کوره سوزاندن چوب و شما می توانید آن را همراه با انواع صفحات کوچک بستنی و شراب آلی. نیز وجود دارد, هوای آزاد, صندلی بنابراین شما می توانید ناهار خوردن نقاشی با آبرنگ روی گچ در ماه های تابستان.

شکوفه رستوران

187 9th, خیابان (در Midtown/چلسی منهتن), شهر نیویورک, نیویورک, ایالات متحده آمریکا 10011

غذاهای

در چلسی, شما را پیدا خواهد کرد این رستوران مجلل سرو تنها, مواد غذایی گیاهی وگان. شما می توانید انتظار برای پیدا کردن کدو تنبل gnocchi سیاه چشم نخود کیک و porcini دلمه seitan فیله به عنوان برخی از غذاهای لذیذ در منوی. در تعطیلات آخر هفته شما می توانید لذت بردن از کلاسیک نیویورک-سبک صبحانه.

بودا Bodai,

77 توت St (در چینی منهتن) شهر نیویورک

آشپزی: چینی

اگر شما به دنبال لذت بردن از سنتی چینی مبلغ کم و غذاهای دیگر بودا Bodai, جایی برای رفتن. سعی کنید کوفته و نوزاد bok choy و شما می توانید غذا خوردن در یا دور. برخی از مردم می گویند که گیاهخواران می تواند مبارزه برای غذا خوردن در محله چینی ها اگر آنها نمی, چینی صحبت می کنند اما این مورد نیست هر بیشتر با تشکر از بودا Bodai, و آن متغیر منو.

فراتر از سوشی

62 56 W S (در Midtown غرب منهتن), New York City, New York, ایالات متحده

آشپزی: سوشی

با مکان در Midtown غرب و اتحادیه مربع فراتر از سوشی گزینه خوبی است اگر شما نیاز به یک سریع غذای آماده. شما می توانید از لوبیا سویا رول کاغذ یا نوری و اضافه کردن یک سالاد جانبی اگر شما هنوز هم گرسنه است. شما می توانید همراه با وعده غذایی خود را با آب تازه است.

توسط چوپان

185 Bleecker St, New York City, New York, ایالات متحده آمریکا 10012

60 W 22nd, St (Flatiron), New York City, New York,

آشپزی: آمریکا

گل سرسبد محل توسط چوپان را می توان در Bleecker خیابان فقط در نزدیکی میدان واشنگتن پارک. این یکی از معروف ترین غذاهای وگان رستوران در نیویورک ارائه همبرگر, سیب زمینی سرخ کرده مک و پنیر و محصولات پخته شده است. درب بعدی وجود دارد شیرینی By Chloe نانوایی که در آن شما را پیدا خواهد کرد وگان, کیک, بستنی و دیگر رفتار میکند.

Kajitsu

125 E 39 سنت (در موری هیل منهتن), شهر نیویورک, نیویورک, ایالات متحده آمریکا 10016

آشپزی: ژاپنی

با تمرکز بر Shojin آشپزی Kajitsu سنتی, ژاپنی, پرنیان, با مواد غذایی مصرف با الهام از یک راهب ذن رژیم غذایی. توصیه می شود که شما بازدید برای شام نه ناهار منو متنوع تر.

ممکن است Kaidee

126 E 28 سنت (در Kips Bay, منهتن), New York City, New York,

آشپزی: تایلندی

ممکن است یک آشپز معروف شناخته شده برای دستور العمل های اصلی در بانکوک و چیانگ مای. NYC شعبه مارس Kaidee است که او اول ما را رستوران. شما پیدا کردن مقدار زیادی از گزینه های منو متفاوت با, gluten-free, جایگزین در دسترس است. همچنین ممکن است اجرا می شود کلاس های پخت و پز و شما می توانید او خرید کتاب آشپزی را امتحان کنید و از نو خلق کردن خود را منحصر به فرد سالم در خانه است.

نیویورک Dosas (سبد غذایی)

واشنگتن میدان پارک (در گوشه ای از W 4th & Sullivan St), New York City

آشپزی: هندی

این مواد غذایی گیاهی وگان سبد خرید با تمرکز بر ساخت سنتی هند dosas. آشپز شما چگونه تند دوست دارید مواد غذایی خود را قبل از او آن را می سازد پس از آن ایده آل برای هر دو ادویه طرفداران و کسانی که کمتر مشتاق. این سبد غذایی باعث می شود یک نقطه ایده آل برای نشستن در آفتاب و مردم را تماشا در حالی که شما لذت بردن از مواد غذایی خود را.

کاروان رویاها

405 E 6th St (در خیابان یک شرقی روستای منهتن) شهر نیویورک

آشپزی: خام/مواد غذایی آلی

این رستوران در شرق روستا دارای مقدار زیادی از غذاهای خام در دسترس به عنوان به خوبی به عنوان پخته شده ارائه شده مانند paella و burritos. دسر منوی گسترده است با نوتلا ساخته شده در خانه.

نمیخوام خب دونات

102 St Marks Pl, شهر نیویورک

آشپزی: رفتار شیرین

نمیخوام خب دونات کوچک است, اما آن را نمی کند, توافق با کیفیت. شما می توانید انتخاب کنید از انواع مختلف غذاهای وگان, شیرینی, بستنی و sundaes به عنوان به خوبی به عنوان لیموناد و نوشابه. وجود گل سرسبد نانوایی در بروکلین بیش از حد اگر شما در خارج از خانه که راه و اشتیاق برای درمان.

اگر این لیست نیست شما گرسنه به عقب برگردید و دوباره آن را بخوانید! مواد غذایی گیاهی وگان در نیویورک است که آسان برای پیدا کردن و شما تقریبا خراب برای انتخاب.

[ad_2]

نظر شما چیست ؟