آخرین اخبار
کد مطلب: 168913
مصرف غذاهاي کنسرو شده به سيستم گوارش آسيب مي رساند
تاریخ انتشار : 1397/01/23 11:21:14
نمایش : 159
تيمي از محققان دريافتند غذاهاي کنسروشده حاوي اکسيد روي هستند که مي تواند به دستگاه گوارش آسيب رساند.

به گزارش بام ايران خبر به نقل از  خبرنگار مهر، مطالعه محققان دانشگاه بينگامتون نيويورک نشان داد که نانوذرات اکسيدروي موجود در پوشش برخي کالاهاي کنسروشده که معمولا براي خواص ضدميکروبي و پيشگيري از تغييررنگ مواد خوراکي توليدکننده سولفور مناسب است، تاثير منفي بر عملکرد دستگاه گوارش انسان دارد.

«گرتخن مالر»، استاديار دانشگاه، در اين باره مي گويد: «ما دريافتيم نانوذرات اکسيدروي موجود در غذاهاي کنسروشده مي تواند موجب تغيير در شيوه جذب مواد مغذي توسط روده يا تجلي پروتئين و ژن سلول روده شود.»

محققان دريافتند غذاهاي کنسروشده ۱۰۰ برابر ميزان مجاز مصرف روزانه زينک (روي)، حاوي اين ماده هستند.

به گفته محققان، اکسيد روي موجب از بين رفتن سطح سلول هاي جاذب روده شده و در نتيجه جذب مواد مغذي کاهش مي يابد.

محققان مي گويند برخي نانوذرات موجب سيگنال دهي التهاب شده که در نتيجه مي تواند نفوذپذيري مدل روده را افزايش دهد. همچنين اين وضعيت موجب مي شود ترکيباتي که اجازه ورود به جريان خون ندارند، وارد خون مي شوند.

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن