آخرین اخبار
کد مطلب: 168871
محققان بريتانيايي مي گويند؛
ارتباط مصرف گوشت قرمز و افزايش خطر ابتلا به سرطان روده در زنان
تاریخ انتشار : 1397/01/14 12:09:01
نمایش : 79
تحقيق جديد نشان مي دهد رژيم غذايي فاقد گوشت قرمز مي تواند به زنان در کاهش ريسک يک نوع سرطان روده کمک کند.

به گزارش بام ايران خبر به نقل از خبرنگار مهر، يافته ها نشان داد افرادي که به طور مرتب گوشت قرمز مي خورند در مقايسه با افرادي که رژيم غذايي بدون گوشت قرمز دارند در معرض ريسک بالاتر ابتلا به "سرطان ديستال کولون" قرار دارند؛ ديستال کولون بخش انتهايي روده است که مدفوع در آن تجمع مي يابد.

«دي يگو رادا فرناندز»، سرپرست تيم تحقيق از دانشگاه ليدز بريتانيا، در اين باره مي گويد: «تاثير انواع متفاوت گوشت قرمز و الگوهاي رژيم غذايي بر محل سرطان يکي از بزرگ ترين چالش هاي مطالعه رژيم غذايي و سرطان کلورکتال (راست روده) است.»

در اين مطالعه، داده هاي ۳۲,۱۴۷ زن از اسکاتلند، ولز و انگلستان مورد بررسي قرار گرفت.

فرناندز در ادامه مي افزايد: «مطالعه ما تاکيد مي کند که اهميت رژيم غذايي براي افرادي که سابقه سرطان کلورکتال در خانواده شان دارند يا مي خواهند از ابتلا به سرطان پيشگيري کنند بيشتر مدنظر قرار گيرد.»

مطالعات چندين فاکتور از جمله مواد شيميايي توليدشده به هنگام پخت گوشت قرمز در دماي بالا و وجود مواد نگهدارنده نظير نيترات در گوشت هاي فرآوري شده را در وجود اين رابطه دخيل مي داند.

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن