آخرین اخبار
کد مطلب: 168747
مصرف غذاهاي فرآوري شده ريسک سرطان را افزايش مي دهد
تاریخ انتشار : 1396/11/29 11:15:39
نمایش : 253
خطرات مصرف غذاهاي فرآوري شده هر روز عنوان مي شود. اما متاسفانه حقيقتي که تغيير نمي کند اين است که مصرف اين نوع غذاها همچنان در سراسر جهان رو به افزايش است.

به گزارش بام ايران خبر به نقل از  خبرنگار مهر، محققان هشدار مي دهند افزايش پرسرعت مصرف غذاهاي فوق فرآوري شده آغازگر افزايش موج سرطان در دهه هاي آتي خواهد بود.

مواد خوراکي فوق فرآوري شده شامل کالاها و اسنک هاي بسته بندي شده، نوشابه هاي گازدار، غلات شيرين، غذاهاي آماده و محصولات گوشتي فرآوري شده هستند که عمدتاً حاوي مقادير بالا قند، چربي و نمک و فاقد ويتامين و فيبر هستند.

برآوردها نشان مي دهد اين موع مواد خوراکي بالغ بر ۵۰ درصد کل مصرف انرژي روزانه را در چندين کشور پيشرفته شامل مي شوند.

تيمي از محققان برزيلي و فرانسوي رابطه احتمالي بين مصرف غذاهاي فوق فرآوري شده و ريسک کلي سرطان و همچنين سرطان هاي سينه، پروستات و روده (کلورکتال) را بررسي کردند.

اين داده ها مبتني بر ۱۰۴,۹۸۰ فرد بزرگسال سالم فرانسوي (۲۲ درصد مرد و ۷۸ درصد زن) با ميانگين سني ۴۳ سال بودند. اين شرکت کنندگان به پرسشنامه هاي آنلاين که براي برآورد مصرف ۳۳۰۰ نوع غذاي متفاوت طراحي شده بود پاسخ دادند.

بررسي اين پاسخ ها و گزارشات پزشکي اين افراد در طول مدت ۵ سال نشان داد ۱۰ درصد افزايش در نسبت وجود مواد خوراکي فرآوري شده در رژيم غذايي با افزايش ۱۲ درصدي ريسک کلي سرطان و ۱۱ درصد افزايش ابتلا به سرطان سينه مرتبط است. در اين مورد هيچ رابطه قابل توجهي در مورد سرطان هاي پروستات و کلورکتال يافت نشد.

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن