آخرین اخبار
کد مطلب: 168393
کاهش ريسک آسم در کودکان با مصرف مغزيجات
تاریخ انتشار : 1396/09/16 09:15:44
نمایش : 240
به گفته محققان، گنجاندن مغزيجات آجيلي و ماهي هاي چرب در رژيم غذايي کودکان از ريسک ابتلا به بيماري هاي آلرژيک نظير آسم و رينيت آلرژيک در آنها تا سن نوجواني پيشگيري مي کند.

به گزارش بام ايران خبر به نقل از  خبرنگار مهر، هر دو بيماري آسم و رينيت آلرژيک (التهاب مخاط بيني) از دوره کودکي بر کودکان تاثير مي گذارند که يا ارثي بوده يا ناشي از عواملي محيطي هستند.

نتايج تحقيقات محققان موسسه کارولينسکا سوئد نشان مي دهد وجود ميزان بالا اسيدهاي چرب پلي اشباع نشده نظير امگا۳ و امگا۶ موسوم به اسيد آراکيدونيک در خون با کاهش ريسک بيماري هاي آلرژيک در بين کودکان مرتبط است.

به گفته محققان، کودکاني که داراي ميزان بالاي امگا۳ در خون شان در سن ۸ سالگي بودند تا سن ۱۶ سالگي کمتر مبتلا به آسم يا رينيت آلرژيک شدند.

ميزان بالاي اسيدچرب امگا۶ موسوم به اسيد آراکيدونيک با کاهش ريسک ابتلا به آسم و رينيت آلرژيک در سن ۱۶ سالگي مرتبط است.

در اين مطالعه، تيم تحقيق نمونه خون ۹۴۰ کودک را بررسي کرد. محققان دريافتند در بين کودکان مبتلا به آسم يا رينيت آلرژيک در سن ۸ سالگي، ميزان بالاي اسيد آراکيدونيک خون با احتمال بالاتر فقدان علائم در سن ۱۶ سالگي مرتبط بود.

مطالعات قبلي هم نشان داده اند که اسيدهاي چرب امگا۳ به پيشگيري از آلزايمر و کاهش تشديد آسيب هاي کبدي کمک مي کند.

محققان تاکيد مي کنند مغزيجات آجيلي، ماهي هاي چرب نظير ماهي سالمون، دانه کتان و روغن سويا که سرشار از اسيدهاي چرب پلي اشباع نشده هستند بايد در رژيم غذايي کودکان گنجانده شود.

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن