آخرین اخبار
کد مطلب: 168357
سريع غذا خوردن ريسک بيماري قلبي و ديابت را افزايش مي دهد
تاریخ انتشار : 1396/09/07 10:41:58
نمایش : 383
به گفته محققان، سرعت غذاخوردن مي تواند تعيين کننده ريسک بيماري قلبي، سکته و ديابت در افراد باشد.

به گزارش بام ايران خبر به نقل از  خبرنگار مهر، طبق تحقيقات اوليه، افرادي که آهسته تر غذا مي خورند کمتر در معرض ابتلا به سندروم متابوليک قرار دارند. سندروم متابوليک مجموعه اي از مشکلات از جمله فشارخون بالا، ديابت، چاقي و ميزان غيرعادي کلسترول است که ريسک بيماري قلبي، ديابت و سکته را در فرد چندين برابر مي کند.

از سوي ديگر، سريع غذاخوردن ممکن است موجب بروز نوساناتي در قندخون شود که مي تواند منجر به مقاومت انسولين شود.

به گفته محققان هرچقدر غذا آهسته تر خورده شود سلامت و تناسب اندام بهتر تحت کنترل خواهد بود.

تيمي از محققان دانشگاه هيروشيما ژاپن ۶۴۲ مرد و ۴۴۱ زن با ميانگين سني ۵۱.۲ سال را در سال ۲۰۰۸ بررسي کردند. هيچ يک از اين افراد مبتلا به سندروم متابوليک نبودند.

شرکت کنندگان براساس سرعت معمول غذاخوردن شان به سه گروه تقسيم شدند: آهسته، عادي يا سريع.

پنج سال بعد، محققان شرکت کنندگان را مورد ارزيابي مجدد قرار دادند.

محققان دريافتند افرادي که سريع غذا مي خوردند در مقايسه با افرادي که عادي (۶.۵ درصد) و آهسته (۲.۳ درصد) غذا مي خوردند، بيشتر (۱۱.۶ درصد) در معرض ابتلا به سندروم متابوليک قرار داشتند.

همچنين غذا خوردن سريع با اضافه وزن بيشتر، اندازه بيشتر دور کمر و قندخون بالاتر مرتبط بود.

به گفته محققان، شيوه جويدن آهسته غذا به مغز اجازه مي دهد تا سيگنال هاي سيري را دريافت کرده که به معناي توقف زودتر از غذا خوردن است، در نتيجه فرد کمتر دچار اضافه وزن مي شود.

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن